Ivanka Bušljeta: OTVORENO PISMO PLENKOVIĆU I PUPOVCU !!!

08.06.2021. 16:43:00

Hrvatska braniteljica i majka poginulog hrvatskog branitelja Ivanka Bušljeta na svom facebook profilu objavila je "Otvoreno pismo Plenkoviću i Pupovcu!!!".

Njeno otvoreno pismo prenosimo Vam u cijelosti:

"OTVORENO PISMO PLENKOVIĆU I PUPOVCU !!!

Već godinama gledam nakaradnu politiku koju vas dvojica udruženim snagama protiv svog naroda u ovoj zemlji provodite a ta vrsta politike isključivo doživotne robije odnosno samice zaslužuje !!!
Druže Plenkoviću ti si se iznad svih nas u ovoj zemlji postavio ali ne kako bi hrvatski narod kojem si na čelu zastupao već kako bi ga ciljano i smišljeno uništavao i moram priznati da ti to uništavanje zahvaljujući HRVATSKOJ ŠUTNJI jako dobro ide !!!
Sve protiv hrvatskog naroda poduzimaš a četnicima ugađaš kao i onima koji su u ovoj zemlji pobunjeni bili i ostali i koji ne miruju dapače !!!
Sve poduzimaju da svoju državu u ovoj Državi imaju a sve uz tvoj blagoslov rade jer te upravo njihovi glasovi na političkim životu drže !!!
A to su i ovi lokalni izbori potvrdili zbog biračkih glasova iz četničkih legla od Negoslavaca, Borova naselja i sličnih mjesta a u kojima ratni zločinci i dalje slobodno žive i uživaju još preko SDSS-a u svom naumu uništavanja ove zemlje i uspijevaju !!!
Plenkoviću ti prljavu igru igraš i svom narodu kojem nažalost i sam pripadaš velike štete nanosiš !!!
Tebe hrvatske SVETINJE za koje se pet godina braniteljska krv proljevala ne zanimaju dapaće, i sam po braniteljskoj krvi nemilosrdno gaziš !!!
Samo znaj, kad tad sve na naplatu dođe tako će i tebi jednog dana računi na naplatu doći u to budi siguran jer, vrijeme ništa nedovršeno ne ostavlja pa će i tvoje izdaje svih vrsta svijetlo dana ugledati za koje ćeš odgovarati !!!
Što god tvoj "vrli" partner poželi to mu se i ostvari bez obzira na cijenu ishoda koja nije mala !!!
Plenkoviću, ni ti ni tvoj drug Pupovac svoj narod ne zastupate već protiv svog naroda radite !!!
Ali, zaboravljate, da vrč ide na vodu dok se ne razbije a vaši "vrčevi" već na sve strane "vodu" puštaju što znači; kako se vašoj nakaradnoj koaliciji kraj bliži jer ta neprirodna ni nakaradna koalicija ne može opstati !!!
Plenki, ti svačije interese zastupaš samo ne i hrvatske a drug Pupovac isključivo četnike zastupa ali ne i srpski narod koji njegovu politiku ne podržava i koji nikad za njega ne glasa dapaće !!!
Drug Pupovac uspješno beogradsku politiku u ovoj zemlji provodi pa sad i Dnevnik na srpskom jeziku traži i to će dobiti pa te pitam Plenkoviću; tko te za te gadosti ovlastio ???
Plenkoviću, ovo je HRVATSKA DRŽAVA koja se pet godina na braniteljskoj krvi stvarala a HLADNI GROBOVI naših hrvatskih branitelja TEMELJ su naše DRŽAVNOSTI koju nitko nema pravo u pitanje dovoditi pa tako ni ti koji za ovu zemlju nisi krvario niti si svoje voljene zbog četničke ruke sahranjivao !!!
A ti Milorade prestani lažne suze liti i žrtvu glumiti jer, jako dobro znaš tko je rat u ovoj zemlji započeo kao i to; tko je agresor u ovoj zemlji bio pa tako i tvoja rođena braća koji su tada u Škabrnji bili i još imaš obraza nas hrvatske domoljube prozivati !!!
Tko si ti crni Milorade do hodajuće ZLO koje podjele među narodom radiš i ti si taj koji svakodnevno nemire u ovoj zemlji proizvodiš kako bi pred kamerama mogao cviliti i lažne suze liti !!!
Dosta mi je tebe i tvojih lažnih suza kao i Plenkovića koji je spram tebe tako velikodušan !!!
Ali, Plenkoviću, tih 90-tih nisi tako velikodušan bio kad se protiv pupovčevih četnika ratovalo dapaće, daleko si od četnika pobjegao a sada nama o nekoj toleranciji pričaš !!!
Međutim, tada nisi imao mu*a pred četnike stati i njima mu*a pod bubrege prodavati jer, jako dobro si znao kako biš završio !!!
A danas, svu pamet svijeta si popio i nema takvog lumena kao što si ti samo, zapamti, za svoja nedjela sigurno ćeš odgovarati baš kao i Pupovac samo, kad za to budu stvoreni uvjeti a i to je već na vidiku jer narodu je dosta IZDAJA I NEPRAVDE !!!
Dosta je ugađanja samo jednoj nacionalnoj manjini i to ne srpskoj jer mnogi srbi u ovoj zemlji mirnom životu teže već, u ovom slučaju, isključivo se o četnicima radi i njima se u njihovim prohtijevima ugađa i u tome je problem !!!
Ova nakaradna koalicija RUGLO je hrvatske politike kakvu svijet ne pamti jer, niti jedna pravno uređena Država tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila a pogotovo ne pojedincima koji su agresori u ovoj zemlji bili !!!
Vas dvojica isključivo za svoje interese radite rugajući se svom narodu kojem nažalost i sami pripadate !!!
Samo, zaboravljate, da postoji KARMA kojoj nikada ništa ne promakne dapaće, točno zna trenutak kada će i na vaše vrata pokucati a tada, ne bih voljela u vašoj koži biti !!!
Jer, zakon prirode nikada ničije grijehe ne oprašta a pogotovo NE kad pojedinci svoj narod kojeg je Bog stvorio uništavaju !!!
Pa tako ni vas dvojicu bezobrazno bahatih i umišljenih "lidera" KARMA neće poštedjeti dapaće !!!
Međutim, ničija nije do zore gorila pa neće ni vaša "slava" u nedogled trajati !!!
A ti cijenjeni moj narode ne dozvoli da SINKOPA ovom zemljom vlada već je vrijeme da i ti svoje zube ovoj političkoj prostituciji pokažeš !!!
Jer, o tebi i tvom ponašanju NAŠA SLOBODA I BUDUĆNOST NAŠE DJECE OVISI !!!"

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.