Ivanka Bušljeta: POLITIČKA KLIMA !!!

12.01.2021. 10:36:00

Već godinama politička klima u zemlji je neizdrživa zbog raznih izdaja, lopovluka i nepotizma koji se brzinom svijetlosti kao metastaze zemljom šire !!!
Čast izuzecima koji domoljubno srce imaju i u tom smijeru djeluju ali, većina njih samo svoj boljitak gleda koristeći sve mehanizme ovog korumpiranog društva kako bi samo sebi što veću materijalnu korist priskrbili a za narod ih nije briga pa tako ni za zemlju koja se još uvijek HRVATSKA ZOVE !!!
Uz naš blagoslov šutnje i statike nastave li ovim tempom narod i zemlju razarati samo je pitanje dana kada će mo nove vlasnike naše zemlje dobiti a tada, sve se iz temelja mijenja a na dobrom su putu da svoj cilj i ostvare !!!
Političke "elite" sve redom rasturaju, naše vrijednosti za siću raznim lobijima i strancima prodavaju pa se pitam; do kada će hrvatski narod na te njihove gadosti šutjeti ???
Vrijeme i propuštene prilike ne možemo vratiti ali, zato, svoj mentalni sklop moramo i možemo promijeniti kako bi u svojoj zemlji red napravili i kako bi napokon od svog poštenog rada svi pristojno mogli živjeti !!!
Zemlja nam pred očima kopni i sve je manje vlasništva u našim rukama i to u bitnim segmentima ovog društva koje, umjesto da stvara ono sve redom rasprodava i uništava !!!
Isto tako, svoju robnu proizvodnju već godinama nemamo već strano smeće uvozimo a našeg seljaka ciljano uništavamo pa svoje proizvode nema kome i gdje prodati !!!
Naše plodne njive i ravnice u bescijenje raznim lobijima i mešetarima prodavaju pa tako i vode i šume koje život znače !!!
I našu kršnu Liku Rusi su u tišini "okupirali" pa tako i rijeke kojima se do mile volje koriste a da narod od tih koncesija ili prodanog zemljišta ama baš nikakve koristi nema dapaće !!!
Na svojoj rodnoj grudi stranci postajemo a kako je krenulo još će mo se i u manjinski narod pretvoriti jer, uz našu šutnju na dobrom smo putu da se našim izdajnicima taj cilj i ostvari !!!
NAŠA SAMOSTALNA LJEPOTICA vodeće političare ne zanima pa sve poduzimaju da kao takva nestane jer oni, neke druge apetite imaju i tim apetitima se vode !!!
Takozvana hrvatska "elita" svima nas na tacni u bescijenje nudi uz onu staru; ko nabije taj dobije pa razlike od profita u svoje đepove trpaju !!!
Pa tako, u svega par godina "rada" u hrvatskoj politici tajkuni postaju a da se znojni ni vode nisu napili !!!
Njihova ponašanja sa bolesnim umovima graniče koja trezveno ne razmišljaju u protivnom, ne bi uništavali narod i zemlju u kojoj su i sami rođeni !!!
S toga, narode moj, dobro razmislimo što sami sebi, svojim obiteljima i svojoj zemlji radimo ???
Zar su vrijednije političke kaste od NAŠIH SVETINJA za koje smo pet godina ratovali, svoju krv proljevali i svoje voljene sahranjivali ili će mo u svojoj zemlji pokrne sluge ovim političkim zgubidanima biti ???
OSTVARIMO HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO KOJE NAM JE POTREBNO KAO ZRAK KOJI UDIŠEMO I KRENIMO U NOVE POBJEDE KAKO BI RED U SVOJOJ ZEMLJI NAPRAVILI !!!
BOG I HRVATI

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: