Ivanka Bušljeta: "PROTOKOL"

26.01.2021. 18:34:00

Odakle pravo političkim šišmišima koji službeni protokol za obilježavanje naših POBJEDNIČKIH akcija sastavljaju hrvatske branitelje koji su u obrani zemlje sudjelovali da ih u službeni protokol ne uvrste ili im se na začelje za polaganja vijenaca pristup dozvoli kako bi vijenac i svijeću svojim poginulim suborcima položili i zapalili ???
Tko ste vi da branitelje koji su NAŠU DOMOVINU od srbočetničke agresije BRANILI i OBRANILI iz službenog protokola izbacujete ???
Svi vi, od predsjednika Države, Vlade i Sabora pa piramidalno na niže niste zaslužili ni čašu hrvatske vode popiti a kamoli pri obilježavanju NAŠIH SVETINJA za koje se braniteljska krv lila u prvim redovima budete ???
Svi vi, tada ste pod jorgan planinom bili a nakon rata iz mišjih rupa ste se ko' pravi "heroji" krmeljavi izvukli i vi sebi uzimate za pravo odlučivanja gdje će tko pri obilježavanju naših POBJEDNIČKIH obljetnica stajati ???
Bez obzira na funkcije koje u ovoj opljačkanoj, izdanoj i napaćenoj zemlji obnašali i sami bi trebali znati gdje vam je mjesto u takvim situacijama biti i stajati !!!
U protivnom, na ta SVETA MJESTA ne dolazite jer, dolazak na te naše obljetnice treba zaslužiti a vi, takvi kakvi jeste u kategoriju zaslužnih i poželjnih ne pripadate !!!
Na obilježavanjima naših POBJEDNIČKIH AKCIJA SVE RATNE ZASTAVE MORAJU SE PONOSNO VIJORITI PA TAKO I ZASTAVA HOSA koja je ratna zastava i koju nitko nema pravo vrijeđati, ponižavati, osporavati ni zabranjivati !!!
TKO STE VI DA NAMA SUDITE ???
Tko ste vi da po nama pljuvate ???
Tko ste vi da nas blatite ???
Vi ste bešćutni bijednici i kukavice koji dalje od svog nosa ne vidite u protivnom, tada bi s nama rame uz rame bili i svoj horizont vidika proširili i svoju zemlju od četnika branili !!!
A ovako, zaostali ste u onim prošlim vremenima i ovu našu Ljepoticu svojom mržnjom spram svega hrvatskog trujete jer, ništa drugo ni neznate raditi osim laktarenja bez rada i znoja a koje se s koljena na koljeno prenosi !!!
Pa tako, i vi ste to laktarenje bez poštenog rada i ljubavi spram svog naroda i svoje Domovine od svoji starih nasljedili !!!
S toga, ne čudi, da ništa dobro ni korisno u interesu hrvatskog naroda kojem nažalost i sami pripadate niti možete niti želite napraviti !!!
Pa tako ni po pitanju ove NAŠE LJEPOTICE na braniteljskoj krvi stvorene jer vi, OVU NAŠU SAMOSTALNU LJEPOTICU IONAKO NISTE ŽELJELI NI HTJELI !!!
Jednom davno dr. Ante Starčević je izjavio citiram; čist posao ne boji se svijetlosti !!!
I da, te njegove riječi puno toga govore kao i to, kako se svi vi današnjeg svijetla zbog svoje tamne prošlosti bojite kako zbog sebe tako i zbog svojih starih koji su vam svoje prljave "zanate" u nasljeđe ostavili !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.