IVANKA BUŠLJETA: Za laži potrebna je mašta, a za istinu treba mu*a imati!

16.03.2023. 12:00:00

E da, kao što i sam naslov kaže; za laži potrebna je mašta a za ISTINU treba mu*a imati a mi smo ih već odavno negdje usput izgubili !!!
Zato smo se u njeme promatrače zla i propasti pretvorili umjesto da smo ZAJEDNIČKIM snagama ovoj potitičkoj bagri jednom zauvijek
DOSTA REKLI
Od naroda koji je hrabar bio i koji je svoju zemlju od agresora branio mi smo se u zečje repiće pretvorili i dozvoljavamo da nas razni jeb*vjetri vrijeđaju i gaze !!!
U ovoj zemlji laži caruju a ISTINU govorom mržnje nazivaju a to je termin kojeg
je drug Pupovac u javni prostor plasirao kako bi agresiju na našu zemlju opravdavao i kako bi nam mu*a pod bubrege prodavao !!!
Međutim, njemu i njemu sličnim te laži glat prolaze i svi mediji ih prenose a NAŠU ISTINU izvrću onako kako njima paše a narod te fore ko riba mamac guta i sve zdravo za gotovo prihvaća !!!
Naša ISTINA mnogim ušima
u ovoj zemlji ne paše pa Pupovčeve Novosti koje mi financiramo isključivo se "satirom" služe !!!
Pa tako, sve uvrede i laži upućene nama u svoju korist "satirom" okreću kako ne bi bilo utuživo jer, Bože moj, satira pod kulturu spada pa ispada, kako se mi samo kulturno uzdižemo !!!
I tako "kulturni" mi uporno na sve izdaje i lopovluke vladajućih i njihovih partnera šutimo kako ne bi bili nekulturni ne razmišljajući o cijeni te šutnje koju svakodnevno s visokim kamatama plačamo !!!
Jer, tko ima mu*a pa o ISTINI u javnom prostoru ipak progovori njega se odmah proziva i kažnjava a tko laže njega se za izgovorene laži još obilato nagrađuje i tetoši !!!
I tako, do sudnjeg dana mogla bih sve devijacije i nelogičnosti u našoj zemlji nabrajati ali nema smisla kad moj narod upozorenja za
JOŠ GORE SUTRA
ozbiljno ne shvaća još mene napadaju da pišem neistine i piz*arije jer i dalje izdajnicima, lažovima i lopovima vjeruju !!!
E moj narode, sve što govorim i pišem - pišem u dobroj namjeri kako bi napokon svi zajedno shvatili gdje nas vladajući i njihovi partneri vode !!!
U protivnom, još će vas više za svojom djecom zaplakati jer će i vaša djeca negdje drugdje svoje gnjezdo sviti i neke tuđe zemlje izgrađivati !!!
I sad se Plenki nekim vladinim mjerama za financijsku pomoć ugroženom narodu na sva usta hvali kao da svoj novac kešira a ne lovom koja nam se sve ove godine kroz razna davanja i poreze oduzima !!!
Krajnje je vrijeme da nam se naša mu*a vrate i da sad u "miru" svi zajedno na BRANIK svoje zemlje stanemo
KAKO BI SAČUVALI I OVO MALO ŠTO NAM JE OD NAŠE BOGATE ZEMLJE OSTALO !!!

Izvor: PDN/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.