Ivanka Bušljeta:STRANKA NIJE DRŽAVA !!!

15.12.2020. 17:20:00

Stranka nije Država a političari nisu vlasnici hrvatskog naroda !!!
Oni su "birani" kako bi narodu služili a ne kako bi vladali i svoju samovolju provodili !!!
Gospodarska devastacija već godinama u zemlji cvijeta uz sve popratne nus pojave loše politike koju hrvatski narod ne zanima !!!
Sve što su mogli to su "legalno" pokrali mijenjajući zakone koje su isključivo sebi i svojim lopovlucima prilagodili !!!
Ni to im nije bilo dovoljno pa su nam i PONOS iz 90-tih ukrali kako bi nam svoju moć vladanja pokazali !!!
Sve loše što nam čine još se time i hvale jer nemaju svog obraza ni ponosa osim svojih lopovluka pa se time kao svojim podvizima hrane !!!
Međutim, ničija nije do zore gorila pa neće ni njihova a tada, kad naše cipele obuju znati će koliko "mali čovijek" vrijedi !!!
Iza "malog čovjeka" uvijek su velika djela ostajala i ostaju a iza loših političara spaljena zemlja ostaje što već godinama u svojoj zemlji na djelu gledamo !!!
E MOJ NARODE i nas su naše majke rodile i svojim mlijekom dojile kako bi u poštene ljude izrasli i drugima za primjrr poslužili a ne kako bi se u svojoj zemlji u sluge pretvorili !!!
Prestanimo se ponašati ko šišmiši koji po vlažnim i mračnim spiljama naglavačke vise a po danu ne funkcioniraju jer im svijetlo dana smeta !!!
I za kraj, poslužit ću se onom starom uzrećicom koju su naši stari za svog života koristili a glasi; kakva svinja takva mast kakav narod takva vlast !!!

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.