IVOŠEVIĆ OPET U INCIDENTU: Posvađao se sa susjedom pa mu ovaj šakom razbio nos

05.09.2022. 13:39:00

Bojan Ivošević, 32-godišnji splitski dogradonačelnik, doživio je u subotu, 3. rujna, oko 16 sati neugodnu situaciju na Kruševića gumnu, a sve je završilo tako da je morao kazneno prijaviti nepoznatu osobu zbog kaznenog djela prijetnje. Ovaj napad prošao je u potpunoj medijskoj tišini, piše Slobodna Dalmacija.

Ivošević je, naime, policiji prijavio susjeda kojega zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom, a kao posljedicu dogradonačelnik ima lakše ozljede glave te je bio zatražio i liječničku pomoć u KBC-u Split.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, riječ je o 24-godišnjaku kojega policija još nije pronašla, a kad se to dogodi, bit će ispitan na okolnosti događaja. Do svađe je navodno došlo zbog glasne glazbe koju je susjed puštao.

O svemu ovome Slobodna Dalmacija htjela je pitati i samoga Ivoševića, ali nije se javljao na njihove poruke i pozive. No iz Grada se javila Ana Đeldum i zamolila ih da joj pošalju upit na službeni mail pa će odgovor stići tim kanalom.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrđuju kako su policijski službenici dana 3. rujna ove godine zaprimili dojavu da je u Splitu fizički napadnut 32-godišnjak kojega su izlaskom na mjesto događaja zatekli dok se napadač udaljio. Napadnuti muškarac pristupio je u nadležnu policijsku postaju te podnio kaznenu prijavu za prijetnju.

Nadalje, Ivošević je u bolnici zatražio liječničku pomoć te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda u predjelu glave. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je potraga za osobom koja se dovodi u vezu s napadom.

O incidentu se oglasio i Ivošević:

– Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda. Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana – napisao je Ivošević.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:Screenshot/N1

Izvorni autor: Slobodna Dalmacija/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.