IZA NJEGA JE KORONAVIRUS I REHABILITACIJA: Nakon dugo izbivanja i borbe s opakom bolešću, HDZ-ov Josip Đakić vratio se u saborske klupe

04.11.2020. 12:21:00

Nakon što se dugo mučio s koronavirusom i posljedicama istog, saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić danas se nakon dugo izbivanja vratio u saborske klupe.

Đakić je, podsjetimo, čak 24 dana odležao u bolnici nakon što mu je potvrđena zaraza covidom-19, a nakon toga, saborski je zastupnik boravio na Lošinju gdje je bio na rehabilitaciji.

Jedno vrijeme nije mogao samostalno disati pa je sa sobom morao nositi bocu s kisikom.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Inače, predsjednik Vlade Andrej Plenković u srijedu u Saboru podnosi Godišnje izvješće o radu Vlade. Predstavljajući ga saborskim zastupnicima, Plenković je ocijenio kako je ovo po mnogo čemu posebna godina, u kojoj se suočavamo sa izazovima bez presedana.

Izvor: Dnevno.hr/Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Ines Brežnjak/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.