Izbio požar u centru Moskve!

20.11.2022. 16:02:00

U Moskvi je izbio požar na području Trga Komsomolskaya, javljaju ruski mediji. Došlo je do djelomičnog urušavanja stropova između prvog i drugog kata, objavila je tiskovna služba Glavnog ureda ruskog Ministarstva za hitne situacije.

Požar se dogodio u dvokatnoj skladišnoj zgradi od opeke na Trgu Komsomolskaya.

Kako se navodi, iz zgrade je evakuirano sedam osoba, piše RIA Novosti. Dodaju da je u gašenju požara sudjelovalo 80 spasitelja te tri helikoptera i vatrogasni vlak. Površina požara trenutno iznosi oko dvije tisuće četvornih metara.

Ruske željeznice objavile su da nema opasnosti za putnike i promet vlakova. Moskovsko ministarstvo prometa je pak izvijestilo da izvanredno stanje ne utječe na promet.

Prema javno dostupnim informacijama, u zgradi na adresi na kojoj je izbio požar nalaze se trgovina namještajem i rasvjetom te cvjećarna.

Izvor: n1/ Foto: Screenshot: NEXTA

Izvorni autor: N1 Hrvatska

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.