Izdaje li Europa Hrvatsku kao i stoljećima prije?

07.03.2020. 11:27:00

Ponavlja li se povijesna izdaja Europe koja je stoljećima ravnodušno gledala i na hrvatsku hrabrost u ratovima protiv Turaka i na pohode turske sile koja nas je gotovo zbrisala s lica zemlje?

Ne samo hrvatske, grčke i druge policije i vojske nego sve policije i vojske EU trebale bi doći na granice zemalja kroz koje silom migranti hoće proći do europskih odredišta, a golem bi se broj mogao zaustaviti u Hrvatskoj.

Ako bi, kako se prijeti i piše, prema Europi nagrnuli milijuni, ne može ih zaustaviti nekoliko malih zemalja unatoč Frontexu i novčanoj pomoći iz Bruxellesa.

Scenarij pohoda migranata na Europu vrlo je sličan osmanskom (osim po vjeri, i u detaljima: pljačke, provale, silovanja…), s tom razlikom što je vojna sila zamijenjena fizičkom – milijunskim masama koje “bježe pred ratom”.

Ministar Božinović, koji bi rekao da je Hrvatska spremna i da na nju pođe sto milijuna migranata, djeluje posve nepouzdano.

Plenković, koji je na čelu države koja predsjeda Vijećem EU, ne čini gotovo ništa, na grčku granicu putuje s čelnicima EU, te tvrdi da grčka vlada neće pustiti migrante. I poziva na red Erdoğana – bit će da je sultan premro od straha pred opomenom bruxelleskog vazala.

Izvor: Kamenjar.com/Foto:Fah

Izvorni autor: Ante B

Autor: