Jandroković: Hrvatska će se ponovno 'zaplaviti', jači smo od SDP-a u velikim gradovima!

16.05.2021. 21:08:00

Izlazne ankete komentirao je i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković

"Mi smo zadovoljni s onim što smo vidjeli. U drugi krug ulazimo kao izraziti favorit u Osijeku, u Splitu smo sigurni, a u Rijeci i Zagrebu se još borimo. Ako usporedimo s prošlim izborima vidimo d asmo i bolje prošli, naše skupštinske liste uglavnom vode. Naše informacije s terena govore kako će se Hrvatska ponovno 'zaplaviti'.

Očito je da značajan broj birača želi promjenu i to se vidi po rezultatu gospodina Tomaševića, ali mi smo tu kako bi ostvarili dobar rezultat.

Po prvim rezultatima je rezultat gospodina Ostrogovića bolji od rezultata Staničića prije četiri godine. Sasvim sigurno očekujemo odličan rezultat Garija Cappelija u Primorsko-goranskoj županiji. Očito da su lijevi birači birali Možemo, a vidimo i da SDP gubi svoj status, HDZ je trenutno puno snažniji nego SDP u velikim gradovima", rekao je Jandroković. 

Izvor: rj/h/Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: rj/h/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.