Jandroković i Grlić Radman putuju u Katar na utakmicu Hrvatske protiv Argentine

12.12.2022. 11:42:00

Utakmica se igra sutra u 20 sati po hrvatskom vremenu

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman boravit će u utorak, 13. prosinca, u Katru na polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Argentine, objavljeno je u ponedjeljak.

Predsjednika Jandrokovića pozvala je zemlja domaćin Katar, a ministra vanjskih poslova Grlića Radmana pozvalo je Ministarstvo vanjskih poslova Katara.

Predsjednik Sabora u pratnji supruge

Jandroković će zajedno sa suprugom Sonjom Jandroković bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je drugi put zaredom među četiri najbolje na svijetu.

Utakmica se igra na stadionu Lusail u Dohi u 20 sati po hrvatskom vremenu. Iz Sabora su poručili da žele da Hrvatska ponovno trijumfira i dođe do finala Svjetskog prvenstva.

Izvor: Telegram.hr/PDN/FOTO: screenshot/N1

Izvorni autor: PDN/Telegram.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.