Jandroković najavio tužbu protiv Bernardića jer ga je nazvao rektalnim alpinistom

03.05.2020. 20:00:00

Nakon što je predsjednik SDP-a Bernardić održao presicu na kojoj je uputio oštre kritike premijeru Andreju Plenkoviću, o svemu se oglasio i Gordan Jandroković.

Podsjetimo, Bernardić je rekao: “Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu ‘Za dom spremni’, vidite i sami da ministar vanjskih poslova Grlić Radman o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava ‘Za dom spremni’ i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja.”

Stigla je i Jandrokovićeva reakcija:

“Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju”, poručio je Jandroković.

Iz Ureda predsjednika sabora najavljuju i kako je iz tog razloga Jandroković zadužio odvjetnika da protiv Davora Bernardića podigne tužbu radi zaštite časti i ugleda.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.