Jandroković u Dohi: Stadion gradimo nakon ovog prvenstva, vjerujem da će biti postignut konsenzus oko toga

13.12.2022. 11:36:00

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković sa suprugom je doputovao u Dohu, gdje će pratiti utakmicu polufinala između Hrvatske i Argentine

Na svom je facebook profilu objavio fotografiju susreta s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem, a u izjavi medijima rekao je kako se susreo i s čelnikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem.

 

'Razgovarali smo o utakmici, važnoj i velikoj. Svi su optimisti i svjesni vlastite snage. Uvjereni su da ovog puta mogu otići do kraja', kazao je Jandroković, a prenosi 24sata.

'Mentalna snaga koju su pokazali protiv Brazila je najvažnija. To ih krasi kao nikad do sada, a pokazali su i nevjerojatno srce i spremnost za borbu. To je nešto što mi govore svi s kojima se srećem. Po tome smo fenomen', rekao je predsjednik Sabora, koji je komentirao i gradnju nacionalnog stadiona.

  •  

SP Katar: Hrvatska - Brazil

Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Stadion i kompletnu infrastrukturu moramo graditi nakon ovog prvenstva jer u Hrvatskoj imamo nevjerojatan talent i potencijal te vjerujem kako će biti postignut konsenzus oko toga', kazao je Jandroković i dodao kako je Hrvatska kao mala nacija postigla nevjerojatan uspjeh.

Izvor: tportal.hr/Foto: facebook/Gordan Jandroković

Izvorni autor: V.Mo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.