JAVNA PROVOKACIJA !!!

13.09.2021. 07:18:00

Vučić sve srbe u Hrvatskoj poziva da 15.rujna na svoje kuće srpske zastave objese i time javno hrvatski narod provocira !!!
Ta njegova provokativna izjava nije bezazlena dapače, mogla bi se u plamene jezike pretvoriti a to je zabrinjavajuće !!!
Taj njegov poziv podsjeća me na rane 90-te kad su srbi preko svojih veza po dogovoru na razne načine svoje kuće obilježavali kako bi im se preko noći naoružanje dostavljalo kako bi na mig iz Beograda Hrvatsku mogli napasti !!!
Ako na tu njegovu izjavu Plenkovićeva Vlada i dalje bude šutjela ili u stilu kamilice nešto odgovorila tada će situacija u zemlji biti i više nego opasna !!!
Jer, ako dotični po našoj zemlji na svoje kuće po nalogu iz Beograda srpske zastave postave a policija na te otvorene provokacije ne bude adekvatno reagirala tada nam se crno piše !!!
Jer, u ovoj zemlji još uvijek domoljuba ima a i zdravog razuma koji će sigurno svoje SVETINJE braniti i koji će na njihove provokacije sigurno odgovoriti a tada, znamo što sljedi a to nimalo bezazleno neće biti !!!
Vučiću bi bilo korisnije da red u svojoj zemlji uvodi a tuđe zemlje i narode neka na miru ostavi bit će mu pametnije !!!
Mi se u nikoga ne pačamo ali, tko u nas takne tada sigurno nećemo skrštenih ruku sjediti !!!
S toga Vučiću savjetujem da se u nas i u našu zemlju ne pača a sve srbe u našoj zemlji pozivam da njegove provokacije ne prihvaćaju !!!
Jer, previše se krvi u ovoj zemlji prolilo da bi se opet njihovo zlo ovom zemljom širilo i bolesne umove nedužnom krvlju hranilo !!!
Isto tako, svi vi koje vas Vučić na provokacije poziva morali bi znati ako do nemira dođe da bi Vučić opet na sigurnom kao i 90-tih bio a vi bi stradavali pa se zapitajte; jel Vučić vrijedan vaših života i vaših žrtava ???
A našu Vladu UPOZORAVAM da ovo nije bezazlena provokacija i da se državnički moraju postaviti jer, ovo nisu dječje igrice na internetu već opasno zveckanje oružjem koje iza sebe leševe ostavlja i ako te opasnosti niste svijesni odmah sa svojih pozicija odstupite !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ujedinjeni hrvatski branitelji - fb/ Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: