JOŠ JEDAN STOŽER: Vlada danas osniva krizni stožer za područja pogođena potresima na čelu s Tomom Medvedom

04.01.2021. 11:25:00

Danas u 12 sati u NSK održat će se sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti hrvatsku javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa.

Vlada će osnovati Stožer za koordinaciju koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije.

Na čelu Stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Andrej Plenković jučer je održao sastanak putem video veze sa svim članovima Vlade, a vezano uz posljedice potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku te dijelove Zagrebačke i Karlovačke županije.

Na njemu je potvrđeno osnivanje Stožera koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u pogođenim županijama.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Borna Filic/PIXSELL

Izvorni autor: Hina/Mia Peretić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.