Josip Deur: Gospodo draga udbina i kosova ljuta zmija je ponovno oživjela, nit se ne trudi prikriti svoje djelovanje, uvučeni su u sve nacionalne i vjerske pokrete, udruge i inicijative ....

23.02.2020. 19:32:00

Hrvatsku povijest nikada nisu stvarale izdajice, kosovci, udbaši, ljige i beskičmenjaci ali ne zaboravimo da su je upravo oni pisali te uvjek pa tako i danas upravljali najvažnijim državnim funkcijama!

Ovaj dokumentarni film jasno prikazuje koji su to ljudi bili glavni udbini i kosovi agenti u bivšoj jugoslaviji a nakon 90-te iste te funkcije nastavili obavljat u RH!

Šokantno je kome se je to pok. Miro Barešić morao javit prilikom dolaska u Hrvatsku, nažalost jasno je da taj Hrvatski sin nije mogao bolje ni završiti, međutim žalostan je odnos od tog vremena pa sve do danas hrvatskih institucija i državnika prema obitelji četvorice Hrvatskih sokolova!

Obitelj pok. Mire Barešića je gurnuta na marginu i nikada nisu dočekali istinu o pogibiji (ubojstvu) svog supruga i oca, naprotiv supruzi pok. Mira Barešića je savjetovano da šuti i da se uhvati čuvanja svoje djece te da nepotrebno ne talasa!

Majci pok. Zdeslava Turića bivšoj saborskoj zastupnici gosp. Gordani Turić su htjeli pred mojim očima isključit mikrofon i prekinut joj govor na prosvjedu “Istinim protiv Istanbulske konvencije” u Zagrebu i to dvije ženske osobe koje se predstavljaju kao velike vjernice i domoljubi te aktivistice za ljudska i dječja prava nakon čega sam prekriženih ruku stao ispred stepenica koje su vodile na binu presjekavši ih pogledom iako je zaštitar već sjedio na tim istim stepenicama!

Gospodo draga udbina i kosova ljuta zmija je ponovno oživjela, nit se ne trudi prikriti svoje djelovanje, uvučeni su u sve nacionalne i vjerske pokrete, udruge i inicijative a po potrebi sceniraju napade na sebe kako bi ispali žrtvama tobože bivše jugoslavenske, velikosrbske i četničke ideologije a prepoznat ćete ih po tome što za vrijeme domovinsko-obrambenog rata nisu stali u obranu domovine iako su bili vojno sposobni već se iskupljuju pod krinkom da su se školovali točnije studirali.

Prozirno gospodo ako vas se uopće gospodom može zvati!

Poštovana braćo i sestre Hrvati ne zaboravimo četri imena:

Miro Barešić
Zdeslav Turić
Mile Pandžić
Frane Bokanović

Isti moraju bit upisani ZLATNIM SLOVIMA u noviju hrvatsku povijest jer da nije bilo njih i drugih hrabrih hrvatskih sokolova iz dijaspore zasigurno bi se ponovio Bleiburg i križni put!

Ideja o slobodnoj i samostalnoj Hrvatskoj se stvarala i živjela u emigraciji čemu svjedoče brojna naručena udbina ubojstva.

Poštovana braćo i sestre Hrvati vrijeme je da se Hrvatska i Hrvati napokon obračunaju, oslobode i lustriraju sve neprijatelje Hrvatske i Hrvata, krenuvši od jugokomunističkih UDBAŠA i KOSOVACA, PRETVOBENIH I RATNOPROFITERSKIH LJIGA, POLITIKANATA, PARAZITA SVIH VRSTA koji su nanijeli štetu i raselili hrvatsku mladost diljem svijeta...

Pitam vas sljedeće:

Hoćemo li bit kukavice ili ćemo časno i odlučno poput ove četvorice pokojne braće stati u obranu nacionalnih i vjerskih interesa?!

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.