JOSIP DEUR: Hvala svim HDZ-ovim i SDP-ovim političkim koalicijskim partnerima, prebjezima i uguzima!

20.09.2020. 14:58:00

Hvala HDZ-u!
Hvala SDP-u!
Hvala svim HDZ-ovim i SDP-ovim političkim koalicijskim partnerima, prebjezima i uguzima!
Hvala svim braniteljima i braniteljskim udrugama koje podupiru ovakvu politiku HDZ-a, SDP-a i njihovih koalicijskih partnera!
Hvala i svim drugim bez pametnim, ne dosljednim, ne mudrim, obezglavljenim i plitkim politikama, političarima i političkim opcijama koje svojom neslogom i ne znanjem dozvoljavaju ovim dvjema partijama da 30. godina vladaju ovom zemljom!
Hvala i svim njihovim glasačima!
Zvizda vam materina, vama koji prešutno odobravate, vama koji financirate i vama koji to podupirete jer istu postavljate dan ranije nego je godišnjica pogibije pok. Luki Andrijaniću, pripadniku 4. Vukovarske bojne 3. Brigade ZNG-a koji je po zapovjedi Ivice Arbanasa prvi srušio neprijateljske zrakoplove JNA iznad Vukovara 24.08.1991., a koji su na sebi nosili upravo to fašističko-komunističko obilježje i pod istim tim obilježjem palili, ubijali, silovali, klali, protjerivali te etnički čistili sav onaj narod koji je živio na teritoriju Hrvatske a suprotstavio se velikosrbskoj i četničkoj ideologiji!
Rezolucija vijeća Europe je u cijeloj Europi zabranila i traži hitno uklanjanje svih fašističkih, komunističkih i totalitarnih simbola sa javnih površina i prostora samo smo mi Hrvati pametni, tumačimo to na svoj način te iste te ZABRANJENE SIMBOLE postavljamo!
Hebem li vam tu pravdu i pravo, hebem li vam ovaj sotonsko-masonsko-komunistički znak sa luciferova čela, ovo namjerno činite, dozvoljavate i podmećete ovom napaćenom narodu kako bi se međusobno još više klao dok vi potpuno slobodno i bezbrižno pljačkate i pustošite nacionalne resurse i sva blaga koja nam je dragi Bog dao kako bi mogli biti suverena i samostalno Država!
Ma srušena si 24.08.1991. bez odobrenja državnog vrha, srušena ćeš biti ponovno...

Hvala HDZ-u! Hvala SDP-u! Hvala svim HDZ-ovim i SDP-ovim političkim koalicijskim partnerima, prebjezima i uguzima! Hvala...

Objavljuje Josip DeurNedjelja, 20. rujna 2020.
Josip Deur/PDN

Izvor: Josip Deur/PDN

Autor: