JOSIP DEUR JEDAN OD AKTIVISTA PROTIV COVID POTVRDA IZ ZADRA PUTEM SVOJEG FACEBOOK PROFILA POZIVA DA SE ŠIRI ISTINA KOJU JE IZNJELA KIRURGINJA DR. NATALIJA LUČEV

05.10.2021. 11:37:00

GLAVNI MEDIJI SE I DALJE BAVE PROSVJEDOM U ZAGREBU, OSIJEKU I SPLITU A ZADAR ZAOBILAZE, IGNORIRAJU I SKRIVAJU KAO ZMIJA NOGE!

PITATE SE ZAŠTO?

PA ZATO JER JE ABDOMINALNA KIRURGINJA DR. NATALIJA LUČEV RAZOTKRILA LAŽI, OBMANE I UTAJENJA OD STRANE RAVNATELJA ZADARSKE OPĆE BOLNICE ČULINE I MINISTRA BEROŠA TE IZAŠLA SA ŠOKANTIM PODATCIMA KOJE NAM SKIVAJU:

- "NAJVEĆI BROJ OBOLJELIH PACIJENATA NA COVID ODJELU SU UPRAVO CIJEPLJENI PACIJENTI"*

- "PREKO ČETIRI STOTINE LIJEČNIKA, MEDICINSKOG I NEMEDICINSKOG OSOBLJA NIJE CIJEPLJENO"

GOSPODO ZA INTERES ČIJEG ZDRAVLJA VI NAM OVO SKRIVATE I UTAJIVATE OVE PODATKE????

ŠTO JE SLJEDEĆE GOSPODO ŠTO OD VAS MOŽEMO OČEKIVATI, MOŽDA DA OVU HRABRU I ODVAŽNU LIJEČNICU KOJA SVJESNO I ODGOVORNO OBNAŠA SVOJ POSAO I KOJA PROGOVARA U ISTINI SUSPENDIRATE ILI PAK DA JOJ URUČITE OTKAZ!?

MINISTRE BEROŠ HOĆETE LI POKUŠATI MOŽDA SU PRIJETNJAMA I UCJENAMA KOJE VAM NISU STRANE ŠTO NAJBOLJE ZNA I ŠTO JE NA SVOJOJ KOŽI OSJETIO MATE LUKIĆ KOJI JOŠ UVJEK POSJEDUJE PORUKE I TELEFONSKE RAZGOVORE SA VAMA JOŠ IZ AFERE "DVIJE KUNE"!?

MATE LUKIĆU OVIM PUTEM TE POZIVAM DA SKUPIŠ HRABROSTI, DA SVE JAVNO IZNESEŠ I OBJAVIŠ JER JE DOSTA JE VIŠE TERORA NAD HRVATSKIM NARODOM OD STRANE ODNAROĐENIH I OBEZBOŽENIH POLITIČARA!!!


POSLUŠAJTE IZJAVU KIRURGINJE DR. NATALIJA LUČEV

POSLUŠAJTE IZJAVU AKTIVISTE JOSIPA DEURA ISPRED OPĆE BOLNICE U ZADRU

Izvor: Josip Deur/FB/Foto:screenshot

Izvorni autor: Josip Deur/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.