Josip Deur: Ovako je to odlučio glavni urednik informativne emisije javne televizije “DNEVNIK 2”

27.01.2021. 21:42:00

“71-godišnji starac bacio eksplozivnu napravu na djelatnike HEP-a jer su mu došli isključiti struju”

To nije bilo dovoljno da bi ublažili ovaj zlotvorski i teroristički čin trostrukog pokušaja ubojstva i teškog ranjavanja trojice djelatnika HEP-a koji su samo obavljali svoj posao pa su našli i susjede koji svjedoče kako je njihov susjed toliko fin, tih, miran, pristojan i dobar da nebi ni mrava zgazio te da zbilja neznaju što ga je na ovakav čin nagnalo!?

Sa druge strane izvještavaju kako se danas na izvršenje zatvorske kazne u zatvor Remetinec javio Josip Klem koji je pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz vlastite zaštitarske tvrtke.

I onda kreće obrana “Yutela” ispričavam se HRT-a spram Josipu Klemu koja glasi ovako:

“Inače Josip Klem široj javnosti poznat kao jedan od organizatora braniteljskog prosvjeda “šatora u Savskoj”

Da se razumijemo ne branim čin Josipa Klema koji je učinio ali me zanima sljedeće:

- GDJE JE NESTALO ONO “INAČE” U PRVOM IZVJEŠTAJU A TO JE, TKO JE BIO 71-GODIŠNJI STARAC KOJI JE BACIO BOMBU NA DJELATNIKE HEP-a!?
- DALI JE ISTINA DA SE TAJ 71-GODIŠNJI STARAC KRIJE POD IMENOM “MILORAD ARSENIĆ”!?
- DALI JE ISTINA DA JE TAJ “MILORAD ARSENIĆ” BIO PRIPADNIK VOJSKE TKZ REPUBLIKE SAO KRAJINE KOJA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA DRŽAVU HRVATSKU I HRVATSKE DRŽAVLJANE!?
- DALI JE ISTINA DA JE TAJ “MILORAD ARSENIĆ” ABOLIRANI ČETNIK!?

Da stvar bude gora u središnjem DNEVNIKU gostuje Milorad Pupovac i ni jedno pitanje novinara mu nije upućeno što se tiče ovog monstruoznog čina ali pitanje legitimnih i međunarodno priznatih oznaka HOS-a je nezaobilazno!

Dali stvarno mislite da smo toliko slijepi i glupi, i dali se ikada zapitate koliko dugo će jedinstveno Hrvatsko nacionalno biće šutiti, trpjeti i mučati!?

Upamtite, u čašu možete kapati polako, možete kapati toliko da voda u jednom trenutku bude i visočija od vrha čaše ali ne zaboravite da će biti dovoljna jedna kap koja će upasti u tu čašu i da će radi te jedne kapi iscuriti tisuće kapi od koje će nastati poplava...

Josip Deur

Izvor: Josip Deur/FB/PDN

Izvorni autor: Josip Deur/FB/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.