Josip Deur: Rijeci je nužno potrebna “lustracijska noć” kakvu je imao Zadar 1991.

03.02.2020. 16:25:00

Gospodine Vojko Obersnel Pogledajte kako je taj vaš simbol “zvjezde petokrake” oslobodio Zadar 1945. kojeg su već ranije napustile Talijanske fašističke trupe!

Ista ta vaša “zvijezda petokraka” ga je pokušala oslobodit 1991. međutim ovog puta ga je obranila skupina zadarskih dragovoljaca i dio pripadnika 3. Imotske bojne 4. Gardiske brigade koji su na svojim kapama nosili hrvatsku šahovnicu te krunicu oko vrata ili na ramenu i kojima se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujem a poginulim Imotskim sokolovima nek je vječna hvala i slava!

Gospodine Vojko važno za napomenut da je upravo Zadar 02.05.1991. nakon pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Bibinjskog sina i hrvatskog sokola “Franka Lisice” na našem području u mjestu Polača nedaleko Benkovca doživio “lustracijsku noć” te je Zadar velikim dijelom očišćen od komunističkih i jugoslovenskih mrzitelja koji su mrzili i prezirali sve što miriše i podsjeća na Hrvatsku i hrvatstvo!

Poanta:

Rijeci je nužno potrebna “lustracijska noć” kakvu je imao Zadar 1991. pa koliko god to vama ružno zvučalo! Upamtite vučete mačku za rep a ne računate da će se ta ista mačka okrenut i ogrebati vas u svojoj samoobrani!

Gospodine Vojko budite uvjereni, što ste posijali to ćete i požeti...

Josip Deur/PDN

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.