Jučer napadnut odvjetnik trostrukog ubojice iz Splita: "Krupniji muškarac dobacio mi - onemogućit ćemo mi tebe!"

19.01.2020. 13:31:00

Branko Šerić, odvjetnik trostrukog ubojice Filipa Zavadlava iz Splita napadnut je na ulici. Kaže da mu je krupniji muškarac prišao s leđa, dobacivao, vrijeđao ga i zaprijetio mu.

Odvjetnik trostrukog ubojice iz Splita, Branko Šerić, napadnut je u subotu u Splitu. "Hodao sam nakon ručka dijelom Rive prema Svetom Frani. Bila je nekakva skupina ljudi, a jedan od njih, krupniji muškarac mi je prišao. Verbalno me je napao, dobacivao mi je, vrijeđao i prijetio", kazao je Šerić za DNEVNIK.hr.

Kaže da mu je vikao da je smeće te ga pitao kako može braniti ubojicu. "Onemogućit ćemo mi tebe", zaprijetio je muškarac Šeriću koji kaže da ovaj napad nije prijavio policiji.

"Ne osjećam se trenutno ugroženo. Ne osjećam realnu opasnost, a ako je osjetim, prijavit ću policiji i zatražiti zaštitu", objašnjava Šerić i dodaje da je u 43 godine, koliko je u pravosuđu, čuo i doživio svašta.

Šerić navodi da su mu nedaleko od mjesta na kojem je napadnut prišli ljudi koji su mu čestitali. Splićanima poručuje da se suzdrže od nasilja.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.