Juranović: Jedva čekam doći na Poljud osjetiti tu ljubav

21.03.2023. 18:26:00

Hrvatski reprezentativci opet su na okupu, kreće operacija Euro 2024. godine koje će se održati u Njemačkoj.

Vatreni u subotu igraju prvu utakmicu još od Svjetskog prvenstva, prvi protivnik u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine je Wales.

Josip Juranović najavio je okršaj s Velšanima u subotu na splitskom Poljudu, a prvo se dotaknuo svog Union Berlina…

“Mnogo se toga dogodilo, ali mislim da sam pogodio s odabirom kluba. Od prve utakmice me krenulo, nadam se da će tako biti i dalje. Igramo dobro, treći smo, ne mogu se žaliti. Stanišić? Drago mi je zbog njegove forme. Mislim da se nitko neće naljutiti, tko god bude igrao.”

Najavio je okršaj u subotu…

“Jedva čekam doći u petak na Poljud, da osjetim tu ljubav. Znamo da će stadion uvijek biti rasprodan kad igra reprezentacija, to je jedna velika obitelj. Okupljamo sve diljem svijeta, nema tu Kohorte, Torcide… Nadam se da ćemo usrećiti sve ljude. Naviknuli smo na brze krilne napadače. Ima ih i u Bundesligi. Morat ćemo kao protiv Brazila, igrati svi skupa.”

Izvor: sportklub.hr/Foto:Guliver Images

Izvorni autor: Sport Klub

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.