KAD U ZEMLJI NEMA PRAVDE !!!

26.02.2021. 11:30:00

Kad u zemlji nema PRAVDE tada pojedinci pravdu u svoje ruke uzimaju i u većini slučajeva kobno završavaju !!!
Pojedinci sa nepravdom i okrutnom birokracijom suočeni iz očaja sebi ili drugome život oduzimaju i tada se cijeli politički vrh zgražava i dotičnog počinitelja napada a da se pritom, nitko od njih nije zapitao što je uzrok takvoj tragediji ???
Vodeći političari nemaju vremena egzistencijalnim problemima naroda se baviti kako bi mu bar malo standar života poboljšali obzirim, da se oni svojim križaljkama bave koje treba riješiti !!!
Jer, u svojim redovima previše uhljeba imaju koje na određene funkcije raspoređuju kako bi sve državne i javne funkcije pouzdanim poslušnicima bile pokrivene !!!
To su križaljke boli glava pogotovo pred izbore kad panika vlada jer, biti na vlasti to je moć za koju će dotični sve učiniti samo da i dalje na tim moćnim funkcijama ostanu !!!
A mi, obični i "mali ljudi" koji za njihove križaljke znamo u glavi nam se od tih prljavih namještanja zavrti i tada, mrak nam na oči pada i tu nema pomoći !!!
"Mali čovjek" te silne nepravde nemoćno i poniženo gleda kao i razne lopove koji su se gotovo pa preko noći obogatili i tajkuni postali a do jučer ni poštenih gaća na gu*ici nisu imali !!!
Miljarde naše love su pokrali, vile sa bazenima su izgradili a da pritom za te lopovluke i pljačke naroda nisu odgovarali !!!
A "mali čovjek" iako radi ništa si ne može priuštiti jer od male i bijedne plaće jedva kraj sa krajem krpa !!!
A nažalost, ima radnika koji svaki dan o svom trošku na posao odlaze i rade a da već mjesecima svoje zarađene plaće nisu dobili i nikom ništa !!!
Još ih se zbog neplaćenih računa kažnjava i ovršuje umjesto da se sustav na zdrave noge postavi koji će nesposobne šefove i lopove zbog pronevjera naše love kažnjavati oni se još bahato i bezobrazno na "malom" i radišnom čovjeku iživljavaju !!!
Pa da čovjek nakon svega proživljenog i zbog ove korumpirane politike neće na živce puknuti i pravdu u svoje ruke uzeti !!!
Jer tada, njegov život više ništa ne vrijedi i tako pomućenog uma zbog nepravde i boli koja se u njemu godinama gomilala najgori način svog obračuna sa nepravdom i korumpiranim sustavom odabere !!!
S toga, gospodo političari krajnje je vrijeme da svoje političke križaljke prestanete ispunjavati i ulovite se posla za kojeg ste i više nego dobro i obilatilo plaćeni !!!
I krajnje je vrijeme da shvatite kako ste vi tu zbog naroda i njegovog prava na rad i pristojan život a ne kako bi ga svakodnevno vrijeđali, podcjenjivali i u očaj dovodili !!!
Okrenite se narodu i u njegovom interesu radite pa vam tada ni blindirani auti neće trebati !!!
I da, jadan je onaj koji se svog naroda boji a da nemate razloga slobodno bi se i bez osobnih čuvara ovom zemljom šetali !!!
Naroda se ne morate bojati ali, imate razloga bojati se onih s kojima ste se okružili !!!
 

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

 
Podijeli

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.