KAKVA BLAMAŽA SRPSKIH EKSTREMISTA! Krenuli su na Kosovo ‘da budu uz svoj narod’, na granici ih vratili nazad jer nisu imali PCR-testove!

15.10.2021. 13:11:00

Nestvarna priča dolazi nam s granice Kosova i Srbije, kamo je pohitala desno-ekstremistička srpska organizacija “Levijatan” koja je izrazila želju biti “uz svoj narod” u trenucima kad je došlo do eskalacije napetosti.

Ovo je već drugi put da “Levijatani” idu na Kosovo u zadnje vrijeme, učinili su to i prije 20-ak dana kad su Srbi barikadama blokirali granične prijelaze. No, tada nisu dospjeli u Kosovo jer, vjerovali ili ne, nisu imali PCR test!

“Na sjever pokrajine Kosovo i Metohija se može preći samo pješke. Sve je i dalje blokirano. I jedno upozorenje za ljude koji će se osmjeliti i skinuti svoje tange i krenuti dolje jeste da su na prelazu Brnjak – mi smo vraćeni – traženi su PCR testovi. Dakle, bez toga nema šanse ni da priđete”, poručio je predsjednik “Levijatana” Pavle Bihali na snimci koja je tek sada postala viralna. Šale na računa “Levijatana” ne prestaju na društvenim mrežama.

Čuvaju štandove Kapetanu Draganu

Sada su bili bolje sreće, jedna grupa je uspjela prijeći granicu i domoći se Sjeverne Mitrovice, drugi su zadržani. No, zadržali su ih – Srbi.

“Druga grupa momaka mi je ostala na srpskoj strani, i Srbi prave problem. Ne shvaćaju da mi nismo huligani i nećemo praviti incidente, jednostavno u slučaju ‘bilo čega’ želimo biti uz svoj narod. Dakle jedna grupa je prošla, drugoj prave problem”.

Ipak, sada nisu ostali s druge strane granice zbog testa, već im je navodno zabranjen ulazak u Kosovo.

Osim “borbe za Kosovo”, “Levijatani” su u zadnje vrijeme privukli pažnju još jednom akcijom u kojoj čuvaju štand fondacije Kapetana Dragana koja skuplja potpise kako bi se pomilovao ubojica Zorana Đinđića Zvezdan Jovanović.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:Levijatan/Facebook

Izvorni autor: Daniel Radman/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.