Kakve su šanse i što se mora poklopiti za polufinale: Ovo uopće ne izgleda nemoguće!

21.01.2022. 12:08:00

UZ POMOĆ FRANCUZA

Ključno je pobijediti sve tri utakmice, navijati za Francuze i nadati se da će se poklopiti i ostali rezultati koji izgledaju posve realnim. No, sav optimizam kreće od subote i Danske

Zakomplicirali smo sve što se moglo porazom od Crne Gore. Planirali smo prva dva boda u drugom krugu s kojima bismo se bacili na glavu protiv Danaca, pa i da ne uspijemo, još bismo se nadali.

Ovako, igraju nam samo sve tri pobjede do kraja, počevši od Danske, jasno. Najbolje Danske u povijesti koja i kad igra ispod razine, pobijedi jedan Island jer ako ne ide Landinu, pojavi se Møller i obrani im 14 udaraca od 27. I tako dalje.

Ne ovisimo sami o sebi, moraju se poklopiti i ostali rezultati. Najrealniji scenarij počinje sljedećim: Da Crna Gora u subotu pobijedi Nizozemsku, a Francuska Island.

24sata

Potom, u ponedjeljak, moramo nakon Danske srediti Island, Danska Nizozemsku, a Francuska Crnu Goru. I to je realno. Ključno bi potom bilo završno kolo. Navijamo za Island, kojemu bi se tada mogao vratiti Palmarsson, kao i ostali zaraženi (Gustavsson, Elisson...), protiv Crne Gore, mi pobijedimo Nizozemsku, a onda čekamo derbi Danaca i Francuza. I trebat ćemo pomoć Francuza. U tom slučaju oni bi bili prvi s deset bodova, mi i Danska imali bismo šest, Crna Gora i Island po četiri. Nismo baš vjerovali ni u Poljskoj pa...

Ali, ključ svega već je sutra navečer. S izdanjem protiv Crne Gore možemo se samo nadati da se neće ponoviti Egipat, a tamo, sjećamo se, Dancima nije ni trebalo, odmarali su Hansena, imali su problema s crijevnom virozom. 

Kladionice? Ne daju nam više gotovo nikakve šanse, za zlato su sada procijenjene tečajem 251! 

Šanse za zlato:

Danska - 1,80
Francuska, Španjolska 5,00
Švedska - 16,00
Norveška - 25,00
Island - 51,00
Crna Gora - 76,00
Njemačka - 151,00
Hrvatska, Rusija, Nizozemska, Poljska - 251,00

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Izvor: 24sata/ Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izvorni autor: Davor Kovačević/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.