Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Grada Zagreba, Davor Filipović obišao gradske četvrti Brezovica i štandove na Utrini i u Donjem Gradu

25.04.2021. 10:45:00

Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Grada Zagreba, Davor Filipović je sa suradnicima, u subotu, 24. travnja 2021., obišao gradsku četvrt Brezovica i sa sugrađanima razgovarao o problemima gradske četvrti.

„Jasno smo rekli NE! kompostani u Brezovici iako je BM 365 prijetio razvrgavanjem programske suradnje u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, čak i na nacionalnoj razini. A najžešći pritisak radila je upravo Jelena Pavičić Vukičević!“- istaknuo je Davor Filipović u toj gradskoj četvrti, koju je obišao zajedno s Mislavom Hermanom, predsjednikom Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba. „Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić, a u Kupinečkom Kraljevcu školu! Uz pomoć sredstava Europske Unije obnovit će se i crkva koja je stradala u strašnom zagrebačkom potresu“, dodao je Filipović.

Mislav Herman je izdvojio da dijelovi ove četvrti još nemaju ni kanalizaciju ni pitku vodu, da nisu spojeni na vodovodnu mrežu: „Nedopustivo je da u 21. stoljeću dio naših sugrađana živi u ovako nedostojnim uvjetima! U sinergiji s Vladom Republika Hrvatske riješit ćemo probleme koji svakodnevno muče stanovnike Brezovice, to je jedna od ključnih točaka našeg programa“.

Vladimir Iviček, predsjednik HDZ Brezovica, zahvalio je vodstvu HDZ-a Grada Zagreba: „Da nije bilo vas u Gradskoj skupštini, da nije bilo nas zajedno i naše iskrene višerazinske suradnje, ovdje bismo već imali kompostanu. Taj uspjeh nam je dodatni motiv, Brezovica obećava – pobjedu“!

Nakon Brezovice, kandidat Filipović je s timom obišao još i utrinsku tržnicu, prošetao špicom i  obišao štandove na Cvjetnom trgu i trgu bana Josipa Jelačića kao i u Tkalči, na kojima se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu. Ugodni i korisni razgovori sa sugrađanima, izrazi podrške i pozdravi kao i riječi ohrabrenja upućene su Davoru Filipoviću i prvom čovjeku Zagrebačkog HDZ-a Mislavu Hermanu koji imaju rješenja za probleme koji muče Zagrepčane.

Izvorni autor: Gradski odbor HDZ-a Grada Zagreba

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.