Kaos u HNL-u! Lokomotiva koji sat uoči utakmice ima zaraženih

18.10.2020. 12:24:00

Uz dvojicu pozitivnih, još četvorica igrača imaju simptome korona virusa poput visoke temperature pa je utakmica, koja se trebala igrati od 17:05, sad pod velikim upitnikom

Korona virus opet radi probleme hrvatskom nogometu, a ovaj put možda i najviše dosad. Dvojica igrača Lokomotive pozitivna su na korona virus, objavio je klub, a to se otkrilo nekoliko sati prije utakmice protiv Osijeka u Gradskom vrtu!

- Dva igrača NK Lokomotive obavila su u nedjelju 18.10. testiranje na COVID-19 , te je rezultat pozitivan. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba - napisali su iz Lokomotive.

Kako doznajemo, uz dvojicu pozitivnih još četvorica igrača imaju simptome korona virusa poput visoke temperature pa je utakmica, koja se trebala igrati od 17:05, sad pod velikim upitnikom.

Čeka se odluka HNS-a koja bi trebala doći ubrzo, a prema propozicijama, utakmica se može odgoditi ako klub ima najmanje šestoricu pozitivnih igrača.  

Ipak, s obzirom na simptome, lako je moguće da ima još pozitivnih, a to će se znati u satima koji dolaze. Odigravanje utakmice moglo bi pak utakmicu pretvoriti u žarište zaraze.

Lokomotiva je i ranije ove sezone imala problema s korona virusom, a tad su čak petorica igrača bila zaražena.

Izvor: 24sata/ Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: Ricardo Kulušić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.