Karlo Starčević opovrgava Čirka: ‘Moguće je da se dogovorimo sa Škorom’!

26.05.2020. 09:06:00

Na desnici kuha kao u vrućem loncu! Nakon što je u ponedjeljak Frano Čirko iz Generacije obnove iskritizirao Domovinski pokret Miroslava Škore i njegove partnere riječima “dok smo mi najavili izlazak na izbore, oni su pjevali na skupovima HDZ-a”, u utorak smo razgovarali s predsjednikom HSP-a Karlom Starčevićem.

Starčević tvrdi da nije još ništa gotovo te da je moguće da se desni blok Esih – Starčević – Čirko priključi Domovinskom pokretu Miroslava Škore!

“Ništa još nije konačno. Mi smo s Brunom Esih surađivali na Europskim izborima, da je bilo malo bolje koordinacije ulovili bismo mandat. Sada smo zajedno pregovarali sa Miroslavom Škorom kako bismo zajedno polučili bolji rezultat, no želimo da nas se bolje tretira, onako kako zaslužujemo”, rekao je Starčević.

UKLJUČIO SE I KARAMARKO

Tako i dalje traju previranja na desnici, a nakon sigurnog HDZ-a, Domovinskog pokreta Miroslava Škore i MOST-a pojačanog obitelji Raspudić, čeka se konačan rasplet sage s Brunom Esih i Karlo Starčevićem. Oni su dva jaka “desna” imena koje bi svaki desni pokret rado vidio pod svojim stijegom, dok je Generacija obnove nova stranka mladih desničara punih elana i ambicija.

Pisalo se da se u sve uključio i Tomislav Karamarko, no njega je uzdrmala afera “FLAJŠ” u kojoj je osumnjičena njegova supruga Ana Karamarko…

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Darko Tomas / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.