KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO O RAZLAZU S DOMOVINSKIM POKRETOM: ‘To je naš zajednički stav! Sve ćemo reći uskoro…!’

05.01.2021. 15:36:00

Nakon što je Milan Vrkljan na Facebook napisao kako zajedno s Karolinom Vidović Krišto napušta Klub zastupnika Domovinskog pokreta, za reakciju smo pitali i samu Karolinu.

“Poruka koju je na Facebooku objavio gospodin Milan Vrkljan je naš zajednički stav. Ne želim o nikome ništa negativno govoriti. Minimum ispod kojeg ne idemo je vladavina prava. Sve ćemo reći na konferenciji za medije koju ćemo održati narednih dana”, kratko nam je rekla Vidović Krišto.

I Domovinski pokret je ragirao na vijest o njihovom razlazu.

“Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.

Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučili su napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku.

Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.

Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.

Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti”, stoji na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Daniela Delale/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.