Karolina Vidović Krišto OSNIVA STRANKU: Računa li na Škorine birače?

21.07.2021. 12:51:00

Karolina Vidović Krišto je, zajedno s Milanom Vrkljanom, početkom godine napustila Klub Domovinskog pokreta. Ona je vrlo popularna među desnijom publikom, a uskoro će ovo dvoje osnovati vlastitu stranku, piše Novi list.

“Ozbiljno se pripremamo, za novom strankom postoji društvena potreba i ona ne smije sadržavati one greške na kojima su drugi u svojim, nekada i ispravnim nastojanjima, padali. U pristupnici će biti sadržan i svojevrsni lustracijski formular, koji će biti preduvjet za članstvo u toj stranci. Ta stranka se neće zalagati za jednu, a provoditi drugu politiku, kao što je slučaj s današnjom političkom strukturom. Nemam nikakve dvojbe u uspjeh tog političkog projekta”, izjavila je Karolina Vidović Krišto neki dan u intervjuu za tjednik Domovina. Ova bi stranka mogla politički ugroziti Domovinski pokret, preuzeti im dio birača, a možda i kojeg zastupnika.

Podsjetimo, jučer je čelni čovjek i osnivač Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro, dao neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti, što će mnogi zacijelo vidjeti kao priliku. U svakom slučaju, ostavka Škore je dobra vijest za nju, a vjerojatno i za HDZ.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.