Karuc: Jedan od ozlijeđenih mladića preminuo, drugi kritično

05.05.2020. 13:19:00

Piše: PolitikaPlus/Hina

 Liječnici zadarske Opće bolnice nisi uspjeli spasiti život jednog od trojice stradalih mladića koji su dovezeni nakon noćašnje prometne nesreće, drugi je u kritičnom stanju, a treći je zadobio lakše ozljede i bit će pušten kući, potvrdio je u utorak ravnatelj te bolnice Edi Karuc.   

"Sinoć smo oko ponoći u naš hitni prijem primili trojicu mladića. Nažalost, jednom nismo mogli pomoći, drugi je teško ozlijeđen, a treći je zadobio samo lakše ozljede i danas ćemo ga otpustiti iz bolnice. Trenutno stanje teže ozlijeđenog mladića je kritično, na respiratoru je u jedinici intenzivnog liječenja i još uvijek je nestabilan", rekao je Karuc Hini.

U nesreći koja se u ponedjeljak navečer oko 23.15 sati dogodila u gradskoj luci, na Liburnskoj obali, prilikom slijetanja vozila u more stradala su četiri mladića - dva su poginula, a dvojica su ozlijeđena, izvijestila je policija.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica stradalih mladića iz Turnja, a druga dvojica iz Zadra.

Izvor: PolitikaPlus/Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.