Kaznena prijava dvojici maloljetnika koji su u Zadru pretukli 14-godišnjaka. Zaradio ju je i 19-godišnjak koji ga je ranije zlostavljao

24.04.2021. 11:50:00

Protiv trojice mladića, od kojih su dvojica maloljetni, podignute su kaznene prijave nakon brutalnog premlaćivanja maloljetnika u Zadru.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika i 19-godišnjakom nakon napada na 14-godišnjaka u Zadru.

Dvojicu maloljetnika se sumnjiči da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali dječaka udarajući ga rukama po tijelu i glavi. Nanijeli su mu ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Devetnaestogodišnjaka se sumnjiči da se početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru nasilnički ponašao prema napadnutom 14-godišnjaku i fizički ga napao udarajući ga rukama po tijelu.

Nakon istrage su dvojica maloljetnika predana pritvorskom nadzorniku. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Pritvorskom nadzorniku je predan i 19-godišnjak, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto: DNEVNIK.HR

Izvorni autor: V. P./Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.