KOLINDI ĆE SE ZAVRTJETI U GLAVI KAD VIDI OVO! Peternel opasno: ‘Izgubila si… ćao! Da smo te htjeli,ostavili bi te u uredu na Pantovčaku’

24.01.2020. 16:12:00

Politički analitičar Igor Peternel oštro je reagirao na najave predsjednice u odlasku, Kolinde Grabar- Kitarović da će zatražiti od države svoj ured i nastaviti brendirati Hrvatsku. Predsjednica kojoj građani nisu dali drugi mandat izgubila je legitimitet, poručuje Peternel u objavi na facebooku-u koju prenosimo u cijelosti:

“Predsjednica večeras izjavljuje kako će zatražiti ured i nastaviti brendirati Hrvatsku o našem trošku. Po meni taj zakon treba hitno promijeniti i propisati da na ured ima pravo samo predsjednik koji je potvrdio mandat, odradio dva i ne može konkurirati za treći. Predsjednik koji je izgubio izbore, izgubio je i legitimitet, povjerenje građana i nema zasto koristiti ured i bilo sto brendirati! Izgubila si… ćao! Da smo te htjeli, da smo htjeli tvoje lobiranje i brendiranje ostavili bi te u uredu na Pantovcaku.”

Izvor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.