Komentar Željka Sačića na neuspjele pregovore MOST-a i Domovinskog pokreta Miroslava Škore: " A jeste likovi..za pobjeć glavom bez obzira od vas.."

18.05.2020. 08:54:00

Željko Sačić iz Hrvatskih suverenista na svom FB profilu objavio je svoj komentar na neuspjele pregovore MOST-a i Domovinskog pokreta Miroslava Škore oko zajedničkog izlaska na parlamentarne izbore.

Objavu Željka Sačića prenosimo u cijelosti:

Most je..uz Hrvatske Suvereniste , bio nosivi stup i važna logistika Škorinog uspjeha u kampanji za Predsjednika RH..Sve znali..u svemu sudjelovali..sve podržavali, do zadnjeg slova, do zadnje brojke..i sad se sjetili "nekakvih repova" ??? I do jučer ozbiljno,navodno prijateljski , pregovarali sa Škorom..??

A jeste likovi..za pobjeć glavom bez obzira od vas..Da sam imao kao vi,devet mjeseci tri ključna ministra u Vladi RH, (mup.pravosuđe,upravu) odavno bi napunili jedan novoizgrađeni osrednji,ali dobro popunjen zatvorski "hotel" za debele hrvatske lopove...A vi..ništa..jer niste znali..niste smjeli..nisu vam dali..Eto, bili ste ..nesposobni, neorganizirani, nemotivirani i strašljivi .

Izvor: Željko Sačić/FB/Foto:FB/Željko Sačić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.