Kompleks za prihvat Rafalea: Vrijedan nešto manje od 37 milijuna eura bit će završen u zadanom roku

11.12.2023. 13:55:00

Infrastrukturu potrebnu za prihvat francuskih bojnih zrakoplova Rafale u vojarni “Pukovnik Marko Živković” na Plesu u Velikoj Gorici pokraj Zagreba obišao je u ponedjeljak premijer Andrej Plenković, piše 7dnevno.

S njim su bili potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić te potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

“Kompleks vrijedi nešto manje od 37 milijuna eura te će biti završen u zadanom roku”, rekao je Anušić u izjavi za novinare.

Dinamika je ispoštovana u okviru rokova

Medved je istaknuo da će avioni doći u prvoj polovini 2024. godine.

“Raduje me da je dinamika ispoštovana u okviru rokova. Ono što smo mogli već sada vidjeti, veliki broj tih sadržaja već je gotovo pripravan za sadržaj koji je predviđen u njima, ali isto tako i ostatak radova koji je ovdje vidljiv, i što se tiče kvalitete, i što se tiče dinamike”, zaključio je Medved.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:velikagorica.com

Izvorni autor: PDN/7dnevno/S.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.