Koordinatorica Hoda za život demantirala laži i dezinformacije o Škori

12.12.2019. 19:12:00

Hajdi Begović, bivša glavna koordinatorica Hoda za život, na svom je Facebook profilu odlučila pojasniti situaciju oko predsjedničkog kandidata Miroslava Škore budući da su se pojavile špekulacije kako je on odbio pjevati na tom događaju.

– Budući da sam bila glavna koordinatorica Hoda za život do 2019., dužna sam reći istinu vezanu uz poziv gospodinu Škori. Istina je da smo uputili poziv za nastup i da se on odazvao. Nakon zajedničkih dogovora, odluka je bila da njegov nastup bude na Zrinjevcu uz veliki obiteljski piknik.

Naime, gospodin Škoro sa svojim je timom od početka imao odlične ideje za Hod za život, a jedna od tih ideja bila je da povorka Hoda završi na Zrinjevcu njegovim nastupom uz igru i obiteljsko druženje s djecom. Zajedničkim dogovorom zadržali smo tu ideju i njegov nastup za iznenađenje, međutim zbog nedostatka vremena tijekom pripreme samog Hoda 2018., odgodili smo njegov nastup i tu koncepciju za sljedeću godinu. U međuvremenu, dogodila su se određena neslaganja u stavovima između udruga koje su sudjelovale u organizaciji Hoda od početka do 2019., a koja nisu imala veze s nastupom Škore, već su bila sasvim druge prirode. Posljedično sam se ja s pojedinim udrugama i molitvenim zajednicama povukla iz organizacije Hoda pa dogovor sa Škorom, ne njegovom krivicom, nije realiziran.

Moram naglasiti da smo kao organizatori Hoda bili oduševljeni svim idejama i susretljivošću Škore i njegova tima, kao i njegovom velikom podrškom u borbi za Život. Smatram važnim da javnost dobije cjelovitu informaciju jer su do ovoga trenutka plasirane isključivo poluinformacije ili kompletne neistine – navela je Hajdi Begović.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:facebook

Autor: