KORONAVIRUS U OSIJEČKOM PRVOLIGAŠU: Veliki HNL derbi pod znakom pitanja!

28.10.2021. 16:14:00

Loše vijesti danas dolaze iz Osijeka, gdje se naglo povećao broj zaraženih nogometaša i pod pitanje je došla utakmica u nedjelju i derbi protiv Rijeke.

Kako se saznaje, virus je prvo otkriven kod sedmorice igrača B momčadi Osijeka, koji su zbog toga odgodili utakmicu 2.HNL-a protiv Intera, a sada je zaraza potvrđena i kod prvotimaca.

Naime, za sada je zaraza potvrđena kod četvorice igrača, ali ima još nekoliko slučajeva u kojima pojedinci osjećaju tegobe, odnosno simptome zaraze.

Obaviješten HNL

O svemu obaviješten Josip Brezni, povjerenik za natjecanje 1. HNL. i ako se pokaže da ima još zaraženih igrača iz Gradskog vrta će zatražiti i odgodu utakmice s Rijekom.

Po novim pravilima za odgodu utakmice potrebno je da klub u svlačionici ima minimalno petero zaraženih igrača, i po svemu sudeći Bjelica će opet imati problema s koronom u redovima momčadi.

Podsjetimo, prošle jeseni isto je bio porast zaraženih u HNL-u, te je Bjelica tada tražio da se utakmice unatoč svemu igraju što je češće moguće.

Izvor: dnevnik.hr/Foto: NK Osijek

Izvorni autor: G.I.Š.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.