Kovačević se obrušio na Daliju Orešković: Prva je pala, na koljenima me molila za posao u Janafu

15.12.2020. 17:32:00

Bivši šef Janafa Dragan Kovačević izišao je iz istražnog zatvora u Remetincu gdje je dao izjave novinarima, a među ostalim, obrušio se na saborsku zastupnicu START-a i odvjetnicu Daliju Orešković

Orešković mu se zamjerila jer je jedno vrijeme bila angažirana kao pravnica u Janafu dok je ubrzo pred famoznim 'Klubom' zajedno s Marijanom Puljak iz stranke Pametno napravila performans objesivši ispred ulaza ploču s napisom 'Ured Predsjednika Republike Hrvatske'.

Kovačević je u jednom trenutku novinarima rekao kako klub nije njegov, već je to mali prostor u kojem su se ljudi družili, pa se obrušio na Orešković:

'I onda se tamo ide slikati Dalija Orešković, koja je prva pala, na koljenima me molila za posao u Janafu”, rekao je Kovačević kratko.

Nastavio je dalje objašnjavati što se i kako u klubu događalo te je dodao da su Dalija Orešković i 'ona aktivistica iz Splita', misleći pritom na Marijanu Puljak 'uništavači društvenog napretka koji uvijek traže neke lopove i kriminalce'.

Podsjetimo, prije dva mjeseca Nova TV je otkrila da je Janaf surađivao s Odvjetničkim uredom Fran Letica i Dalija Orešković. 'Moj odvjetnički ured bio je angažiran 2018. godine uz poslove vezane uz uvođenje GDPR-a', rekla je tada Orešković navodeći kako je to bio jednokratni angažman o kojem ranije nije govorila 'jer je nitko nije pitao'.

 

 

 

 
  •  
  •  Performans Dalije Orešković i Marijane Puljak 

 Marijana Puljak oglasila se na Facebooku i prokomentirala Kovačevićeve izjave riječima: 'Dalija Orešković i ona aktivistkinja iz Splita, to su uništivači društvenog napretka' - kaže Dragan Janaf Kovačević. Napredovale smo u kratkom vremenu od narikača do uništivačica društvenog napretka.

  •  
     

Izvor: tportal.hr/Foto: tportal, pixsell

Izvorni autor: N. S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.