KRAH! NOVI PROBLEMI ZA BRUNU ESIH! Procurili dokumenti! Što se to ponovno događa?

10.10.2019. 11:31:00

Otkako je Zlatko Hasanbegović digao ruke od NHR-a, stranku kojom ravna Bruna Esih, ne prestaju nagrizati problemi. Premda je ona kao šefica stranke, neprestano na terenu i među članstvom, izgleda da to nije stabiliziralo odnose unutar NHR-a pa ih je ovih dana napustila vojska članova, što potvrđuju i dokumenti koji kruže javnim prostorom. U dijelu javnosti sumnja se da je riječ o ekipi bliskoj Hasanbegoviću koji se odnedavno u sabornici udružio sa Zekanovićem i generalom Glasnovićem u zastupnički klub, iako se prije europskih izbora javno protivio ideji o ujedinjenju sa Suverenistima. Bilo kako bilo, pred Brunom Esih teški su dani, s jedne strane u sabornici će se morati boriti za vlastitu političku egzistenciju, a s druge strane morat će se boriti za stabilnost stranke. Sve skupa ostavlja dojam da je to priča koja izmiče kontroli, donosi Dnevno.hr .

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Darko Tomas / CROPIX

Izvorni autor: Iva Međugorac

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.