Kreće ludnica trećeg kola SP-a: Dvije utakmice igraju se u isto vrijeme, jedna je u TV prijenosu

29.11.2022. 08:25:00

POSTOJI RJEŠENJE

HRT, znamo, ima pravo prijenosa svih utakmica iz Katra, a unatoč četiri programa, za prijenose će i dalje koristiti samo svoj Drugi program jer im prava ne dopuštaju drugačije

Od utorka počinje treće kolo po skupinama Svjetsko prvenstva. Regularnosti zbog, obje utakmice u svakoj skupini igrat će se u isto vrijeme, a termini će biti 16 sati i 20 sati, piše 24sata.

HRT, znamo, ima pravo prijenosa svih utakmica iz Katra, a unatoč četiri programa, za prijenose će i dalje koristiti samo svoj Drugi program jer im prava ne dopuštaju drugačije. Drugu utakmicu, koja neće biti u izravnom prijenosu, gledateljima će ponuditi na platformi HRTi ili u jednosatnoj snimci u terminu od 18:30.

Kako koristiti uslugu HRTi?

Usluga je besplatna i dostupna samo na području RH. Korisnici osobnih računala ne trebaju ugraditi nikakvu aplikaciju, nego u svoj preglednik upisuju e-adresu https://hrti.hrt.hr/ i registriraju se.

Korisnici pametnih telefona, tableta i pametnih televizora trebaju u trgovini aplikacija potražiti aplikaciju HRTi i registrirati se nakon što se aplikacija postavi.

Za uređaje Android vrijedi poveznica: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti

Za uređaje iOS vrijedi poveznica: https://apps.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720?ls=1

Za uspješnu je registraciju potrebno točno upisati svoju lozinku i e-adresu,  označiti Captchu, prihvatiti uvjete korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koju morate potvrditi unutar razdoblja od 24 sata te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

Registracija je moguća i odabirom opcije Prijava putem Facebook odnosno Prijava putem Google gdje se  koriste postavke vašeg Google ili Facebook korisničkog računa.

Raspored prijenosa trećeg kola:

29. studenog:

  • Skupina A: 16:00 - Senegal - Ekvador (HRT 2), Nizozemska - Katar (HRTi) 
  • Skupina B: 20:00 - SAD - Iran (HRT 2), Engleska - Wales (HRTi)

30. studenog:

  • Skupina C: 20:00 - Poljska - Argentina (HRT 2), Meksiko - Saudijska Arabija (HRTi)
  • Skupina D: 16:00 - Australija - Danska (HRT 2), Francuska - Tunis (HRTi)

1. prosinca:

  • Skupina E: 20:00 - Japan - Španjolska (HRT 2), Kostarika - Njemačka (HRTi)
  • Skupina F: 16:00 - Hrvatska - Belgija (HRT 2), Kanada Maroko (HRTi)

2. prosinca:

  • Skupina G: 20:00 - Srbija - Švicarska (HRT 2), Kamerun - Brazil (HRTi) 
  • Skupina H: 16:00 - Gana - Urugvaj (HRT 2), Portugal - Južna Koreja (HRTi)

Izvor: 24sata/Foto:SP Katar 2022

Izvorni autor: Davor Kovačević/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.