Krizmanić iz Možemo napala županicu i Thompsonov koncert u Karlovcu: ‘Bili ste na mjestu veličanja fašizma’

25.06.2022. 18:28:00

Vijećnica ekstremno lijeve ‘Možemo’ Vlatka Krizmanić je na županijskom aktualcu prozvala županicu Karlovačke županije Martinu Furdek Hajdin. I to zbog prisustvovanja Thompsonovom koncertu koji je organiziran u Karlovcu u Sportskoj dvorani Mladost.

Naime, koncert je bio potpomognut od strane Karlovačke županije. Krizmanić iz Možemo tvrdi da su Thompsonovi koncerti poznati po isticanju fašističkih obilježja i pozdrava, piše 24sata.hr.

“Na obilježavanju Dana državnosti, županica je prisustvovala Thompsonovom koncertu, kojem je glavni koncept toga dana, kao i uvijek do sada, isticanje fašističkih obilježja i pozdrava. Dokaze vidimo u brojnim medijima. Može se zaključiti da se kod nas, od strane županije i političkih dužnosnika na neki način daje podrška nečem zabranjenom i fašizmu. Do danas se nitko nije ispričao ili ogradio od fašističkih istupa na koncertu, ustvrdila je Krizmanić.

Vlatka Krizmanić iz ekstremno lijeve Možemo podijelila je svoje mišljenje kako je Karlovačka županija zapela negdje u 1941. godini. Ona još smatra da se branitelji NDH poistovjećuju s braniteljima Domovinskog rata, što je smatra da je nedopustivo, jer su brojni branitelji antifašisti.

Krizmanić je još ustvrdila kako je Furdek Hajdin s fotićem iščekivala izlazak Thompsona na pozornicu pa postavila pitanje županici.

“Ja se ne slažem s vama da su ljudi koji su sudjelovali na koncertu fašisti. Ograđujem se od veličanje bilo kakvog režima. Svoje sudjelovanje na ovom koncertu ne bih s time poistovjetila. Na koncertu sam bila sa svojom djecom, uživala sam. Vidjela sam tamo brojne branitelje kao i djecu poginulih branitelja”, odgovorila je na optužbe županica Furdek Hajdin. Dodala je kako vjeruje da su svi afirmativno sudjelovali na koncertu upravo u čast Dana državnosti.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto: www.kazup.hr, Možemo, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Izvorni autor: narod.hr/24sata.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.