LANČANI SUDAR U ZAGREBU: Na terenu četiri Hitne pomoći! Ima i ozlijeđenih

24.11.2019. 21:09:00

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo nekoliko vozila, dogodila se u nedjelju poslijepodne u Zagrebu na Ljubljanskoj aveniji.

“Oko 16.40 sati zaprimiljena je dojava da je na Ljubljanskoj aveniji kod Jankomirskog mosta došlo do prometne nesreće. Prema prvim saznanjima riječ je o lančanom sudaru u kojem je sudjelovalo pet osobnih automobila, ali zasad ne raspolažemo drugim informacijama”, piše Vijesti.hr.

Kako se doznaje, na mjesto događaja su stigla i četiri vozila Hitne pomoći. Neslužbeno se doznaje i da ima ozlijeđenih, ali se još ne zna koliko i o kakvim ozljedama je riječ.

HAK je na svojim stranicama izvijestio kako se zbog prometne nesreće na čvoru Jankomir na izlaznom kraku prema Zagrebu zapad iz smjera Bregane, promet odvija otežano.

Po završetku očevida bit će poznato više informacija.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.