LAUC O MAJMUNSKIM BOGINJAMA: “i mi koji nismo dio te pandemijske mafije moramo izaći u javnost”

26.05.2022. 08:45:00

Prof. dr. Gordan Lauc osvrnuo se za TV SA na majunske boginje, novu virusnu zarazu koja se brzo širi Europom, iako je do sad bila ograničena na Afriku. U prilogu možete pogledati njegov intervju, a na Facebooku je samo kratko komentirao:

“Nisam želio govoriti i pisati o majmunskim boginjama, jer mislim da to doista ne treba nikoga zanimati. Međutim kako vidim da lobisti industrije pandemije odrađuju marketinški zadatak širenja straha, mislim da ipak i mi koji nismo dio te pandemijske mafije moramo izaći u javnost i vrlo jasno reći da majmunske boginje nisu tema o kojoj trebamo u ovom trenutku razgovarati.

Možda će jednog dana biti tema, no isto tako će nas možda i pogoditi asteroid, ili će neki prolupali djedica stisnuti crveni gumb i uzrokovati nuklearnu kataklizmu…”

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr/screenshot

Izvorni autor: Gordan Lauc/FB/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.