LAUC: “Sloboda se vraća u Europu, objavljujte karte oslobođenog teritorija”

28.01.2022. 19:21:00

Ugledni molekularni biolog i profesor Farmaceutsko-biohemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, bivši član znanstvenog savjega Vlade Gordan Lauc, čije stavove mnogi smatraju kontroverznima, osvrnuo se na Facebooku na ukidanje svih mjera u sve više europskih država.

“Ako sam dobro “pohvatao”, Engleska, Irska, Danska i Norveška su ukinuli sve mjere. Danska je doslovno zaključila da “covid više nije značajna opasnost”.

Mislim da bi mediji trebali početi objavljivati mape “oslobođenog teritorija” umjesto raznih covid-brojalica gdje smo sada zaražene počeli brojati dvaput (prvo na antigenskom, a onda još jednom kad ponove test PCR-om), komentirao je znanstvenik Gordan Lauc na facebooku vijest da je Engleska ukinula obavezno nošenje maski i covid-potvrde.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr/Gordan Lauc, snimka zaslona

Izvorni autor: Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.