Lažljivac Vučić: Oluja je bila najveće etničko čišćenje na europskom tlu nakon 2. svjetskog rata

07.08.2020. 13:11:00

Vučić je na pitanje novinara govorio o odnosima Hrvatske i Srbije.

Aleksandar Vučić u petak je na konferenciji govorio o planovima i programima za budućnost Srbije, o stanju sa koronavirusom o toj zemlji, a odgovorio je na pitanje novinara o “medijskom linču” koji se protiv njega vodi u hrvatskim medijima te je li Srbija nešto dobila ili izgubila odlaskom Borisa Miloševića na proslavu Oluje u Knin.

“Trudio sam se da ni jednom riječju ne kažem ništa loše o onima koji su izabrali da idu na proslavu. Mi smo imali skup tuge i žalosti i imale ste proslavu Dan pobjede. Oni su odlučili da prisustvuju proslavi. Ja sam prije toga razgovarao s Pupovcem. Mislim da je to bila suviše važna tema, trebali zajedno donijeti to odluku, oni su odlučili sami sami”, rekao je Vučić.

“Taj medijski linč.. Pokažite mi ijedan hrvatski medij koji je pohvalio ili rekao jednu pristojnu riječ za ono što se zbivalo na Rači. Nema ga. Protiv mene je njihovih šest udarnih portala samo u četiri mjeseca objavilo 1014 tekstova. Naši ljudi rade cijelu analizu. Ako kažete da je to slučajno, da nije orkestrirano… Dajte molim vas. Predugo sam u politici”, nastavio je.

Ponovio je da je Oluja bila etničko čišćenje.

“Za mene je Oluja najveće etničko čišćenje da tlu Europe poslije Drugog svjetskog rata. Znam u Aziji nekoliko koje su bile veće. U Africi, u Europi ne znam”, rekao je.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.