LIGA PRVAKA: Thomas Tuchel se uoči dvoboja s Realom raspričao o Mateu Kovačiću, nahvalio je Hrvata kao nitko do sada

06.04.2022. 09:38:00

Trener Chelseaja Thomas Tuchel najavio je prvi četvrtfinalni susret s Real Madridom (21 sat), a u svojem razgovoru s novinarima posebno se osvrnuo na Matea Kovačića

Mateo Kovačić tri je sezone proveo u madridsko Realu. Imao je dobru minutažu, puno utakmica u nogama, ali one najvažnije nije igrao. Tako je s 'Kraljevima' osvojio tri Lige prvaka, ali u finalnim dvobojima nije zaigrao ni minute.

Zato se preselio u Chelsea u ljeto 2018. , prvo na posudbu, a zatim je engleski klub otkupio njegov ugovor. Jasno je da će za našeg reprezentativca dvoboji s Realom biti nešto posebno.

Na novinskoj konferenciji Tuchela su pitali o Kovačiću…

'Na treningu izgleda kao čudesno dijete u nekim vježbama. U utorak je imao izvanredan trening i fantastičan je lik. Divan dečko, skroman i toliko zainteresiran za sport. Tako je sretan što trenira i može pomoći momčadi. Pravo ga je zadovoljstvo imati', rekao je Tuchel te dodao:

  •  

Chelsea vs. Brentford

Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'Čak i u Real Madridu, bio sam svjestan njegovog talenta i osjećao sam da slijedi sljedeći korak. Jako sam sretan što je on moj igrač i igra puno ove sezone. On nam je ključan na terenu, ali i izvan terena zbog načina na koji se ponaša.'

 

  • LONDON - Prva utakmica četvrtfinala nogometne Lige prvaka: Chelsea - Real Madrid (21 sat)
  • VILLARREAL - Prva utakmica četvrtfinala nogometne Lige prvaka: Villarreal - Bayern (21 sat)

Izvor: tportal.hr/Foto: Sportimage

Izvorni autor: Danijel Starešinčić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.