LJEPA NAŠA ZEMLJA MAFIJAŠA !!!

05.10.2020. 11:20:00

LJEPA NAŠA ZEMLJA MAFIJAŠA !!!
Blago nama hrvatima kad živimo u zemlji mafijaša i lopova kojih ima više nego što je bilo nas koji smo ovu našu LJEPOTICU od srbočetničke agresije branili !!!
Živimo u zemlji bez "voznog" reda i zemlji bezakonja kad se o lopovima radi !!!
Ali, zato, nas "male" ljude redovno ovrše ako ratu struje, vode ili ostalih komunalija na vrijeme nismo platili !!!
A lopovi, koji su nas do temelja opljačkali što smo iz medija saznali od kojeg se 18 peljeških mostova moglo izgraditi nikom ništa osim medijske halabuke i to reda radi !!!
Pa tako, saznali smo, kako ti lopovi našu lovu na sigurnom ispod šanka, u prtljažniku auta i po raznim garažama čuvaju pa čak i kod prijatelja zlu netrebalo !!!
A što bi tek bilo kad bi i za sve ostale lopove saznali a koji našu lovu isto tako na sigurnom "čuvaju" a za koju se još jedna Hrvatska u novom ruhu u ovih trideset godina mogla izgraditi !!!
Ali, po dobrom starom običaju tim našim lopovima ništa se osim medijske halabuke neće dogoditi !!!
Jer, u zemlji bezakonja sve se to svede na onu staru; tresla se brda rodio se miš i to onaj ispod sijena koji i dalje naše "žito" glođe i za njega u ovoj zemlji ni gladi ni zime nema dapaće !!!
Ti isti lopovi reda radi malo kroz pritvor prošetaju a čim se medijska halabuka smiri eto njih na slobodici kako ostale aktere ne bi prokazali a sve pokradeno u nasljeđe im ostaje pa ti vidi pravde i pravice na hrvatski način zbog našeg KRIVOSUĐA koje je isto tako u kriminal do grla umočeno !!!
A moj napaćeni narod koprca se u vrtlogu lopovskih vremena u kojima ni za koricu kruha nema i nikom ništa !!!
Još mu i ono malo sirotinje što ima oduzmu ako svoje obveze na vrijeme nije podmirio što sam već gore navela !!!
Za moj narod i za moje branitelje sva vrata u ovoj zemlji za njihove potrebe su zatvorena !!!
Ali, zato, vladini partneri odnosno četnici sve na tacni servirano dobivaju još se bez skrivanja složno grupiraju i planove smišljaju kako će nas uz pomoć "hrvatske" Vlade do kraja uništiti !!!
RAJ bogatih stvoren je na paklu života siromašnih a tu nem sreće !!!
Jer, na kraju te lopovske balade uvijek BOŽJA PRAVDA POBJEDI !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ujedinjeni hrvatski branitelji - fb/Foto:Fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.