Ljutić slavila u Europskom kupu: To je zadnji put uspjela Jelušić

11.12.2021. 16:06:00

Odlična vijest za hrvatsko skijanje. Ljutić je pobijedila na utrci Europskog kupa. To je zadnji put uspjelo Ani Jelušić, rekla je bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss u prijenosu veleslaloma u Val-d'Isèreu

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić slavila je u veleslalomskoj utrci Europskog kupa u Italiji (Andalo) zahvaljujući odličnom drugom vožnjom!

Ljutić je nakon prvog laufa bila na šestom mjestu s 97 stotinki zaostatka za vodećom Poljakinjom Magdalenom Luczak, no fantastičnom izvedbom u drugom laufu stigla je do prve ovosezonske pobjede. Drugo mjesto zauzela je Švicarka Camille Rast, a treće Luczak.

Zagreb: Prva vožnja ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Odlična vijest za hrvatsko skijanje. Ljutić je pobijedila na utrci Europskog kupa. To je zadnji put uspjelo Ani Jelušić. Tamo su cure iz Svjetskog kupa, svaka joj čast - rekla je bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss u prijenosu veleslaloma u Val-d'Isèreu gdje je bez bodova ostao naš skijaš Filip Zubčić

Izvor: 24sata/ Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: Mislav Znaor/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.