LOŠO O GENERALU: Nit’ je Višnjić Gotovina, nit’ je Tarik admiral Lošo

07.01.2020. 11:25:00

Otkako je počeo s emitiranjem na javnoj televiziji, serijal Antuna Vrdoljaka “General” kroz kojeg se pozabavio generalom Antom Gotovinom, golica hrvatsku javnost. Neke scene, u samoj montaži, imao je prilike odgledati i amiral Davor Domazet Lošo čiji lik u Vrdoljakovom uratku tumači poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

No, kako Lošo priznaje za portal 7Dnevno on s viđenim nije pretjerano zadovoljan. Sam serijal, kaže nam opteretili su predugi i pomalo monotoni dijalozi, a osim toga i glumačka postava dobrim je djelom podbacila.

“Jedini tko se sa svojom ulogom saživio je Mustafa Nadarević koji glumi generala Bobetka, ali on je ipak glumac za razliku od ovih. Nisam s Tarikom Filipovićem bio na kavi, ali smo se čuli”, priča nam Lošo čije savjete po svemu sudeći Tarik nije najbolje usvojio pa njegovom rolom admiral i nije pretjerano zadovoljan.

“Nit je Višnjić general Gotovina, nit je Tarik admiral Lošo, ali Domovinski rat nije njihov rat, oni u ratu nisu ni sudjelovali”, konstatira naš sugovornik sugerirajući da bi baš to mogao biti razlog radi kojeg se nisu adekvatno saživjeli sa svojim ulogama.

Izvor: 7dnevno/Foto: Glas Gacke

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.