MAJKA I BEBA SU STABILNO! Nakon neviđenog divljaštva u Međimurju stižu dobre vijesti iz bolnice

19.12.2021. 10:38:00

Surovo nasilje u subotu je protreslo cijelu Hrvatsku. U Piškorovcu u Međimurskoj županiji otac je dijete staro 20 dana udario šipkom po glavi, a milosti nije imao ni za majku. Oboje su završili u bolnici, a HTV  u nedjelju doznaje iz čakovečke Pedijatrije da su novorođenče i majka su stabilno.

Djetetu su rane sanirane i u dobrom je stanju, a još nekoliko dana će provesti na promatranju na pedijatriji jer je ipak riječ o maloj bebi.

Podsjećamo da je jučer u Piškorovcu došlo do obiteljskog nasilja i mlađi je muškarac šipkom tukao suprugu i tek rođeno dijete.

Dok je nesretna majka zadobila ozljede po cijelom tijelu, a bebu je udario u glavu i natkoljenicu, nakon čega su majka i dijete hitno prebaceni u čakovečku bolnicu gdje im je pružena pomoć.

Pedijatar Dejan Balažin je rekao kako se ovakvi slučajevi u kojima su žrtve ovako mala djeca, ne događaju često, ali ih ipak ima.

Policija je nasilnika tijekom jučerašnjeg dana privela, a kako su za Dnevno.hr rekli, nisu mogli komentirati gdje se točno dogodilo nasilje.

Piškorovec je naselje u sastavu Općine Mala Subotica, u Međimurskoj županiji. Između ostalog, tamo se nalazi i romsko naselje, no kako smo već napomenuli, policija nam nije mogla potvrditi gdje se dogodio ovaj slučaj nasilja.

 

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.